Sen zvířat

7. 9. 2014

9.ročník umisťovací výstavy Sen zvířat

Vážení přátelé, opět Vás srdečně zveme k účasti na 9. ročníku největší umisťovací výstavy zvířat z útulků z celé ČR SEN ZVÍŘAT 2014.

Výstava se koná v neděli 7.9.2014 od 9-17 hodin, tradičně v Praze 9 – Vinoři, v areálu Hoffmanova dvora.

Akce je organizována na podporu všem opuštěným a týraným zvířatům za

účelem najít jim co nejvíce laskavých domovů a srdcí. Výstavy se účastní firmy, jejichž hlavní činností je poskytování potřeb pro chovatele a zároveň se podílí na sponzorství.

Zúčastněné útulky, občanská sdružení a neziskové organizace zde mají nejen možnost najít opuštěným zvířatům nový domov, ale prostřednictvím sponzorských (hmotných) darů se snažíme pomoci i v další péči.

Vstupné pro návštěvníky je 30 Kč (vybrané vstupné bude použito na nákup krmiva, které si útulky na konci výstavy odvezou). Přijďte si adoptovat pejska nebo kočičku, kteří přijedou na výstavu hledat laskavý domov, nemůžete-li adoptovat, můžete je podpořit materiální nebo finanční pomocí.

Návštěvníci, kteří přijdou na umisťovací výstavu Sen zvířat se psem, musí u vchodu předložit očkovací průkaz s platným očkováním proti vzteklině a infekčním nemocem.

Můžete se těšit na doprovodný program : ukázka První pomoci pro zvířata, ukázka Dornovy metody pro zvířata, Dogdancing, malování pískem - budete si moci namalovat pískový obrázek. Těšit se můžete také na VIP hosty, účast na letošní výstavě přislíbil zpěvák Václav Noid Bárta a herečka Patricie Solaříková.

O.S. Zachran kočku
Copyright © 2014 Lucie Přidalová